2017 július 21., péntek
A Somlói galuska
2009 július 23., csütörtök 21:52
Somlói galuskát szigorúan hosszas könyörgések után, csak és kizárólag évente egyszer (kétszer) vagyok hajlandó elkészíteni.

Mert persze lehet sütni egy piskótát, leönteni csokiöntettel, rátenni a tejszínhabot és tálalni, de én nem így szoktam. Az én somlóim elkészítése bizony órákig tart és nagyon gyorsan elfogy. De megéri elkészíteni.


Add a comment
 
Habzsi-dőzsi
2009 július 23., csütörtök 21:33
Kicsit elhanyagoltam mostanában a blogot, de a konyhámat szerencsére nem.
Ezért most megpróbálom publikálni az elmúlt hónapokban összegyűjtött recepteket

Kezdem a bodzával. Ugyan a szezonja már lefutott, de jövőre is lesz május, és reméljük bodzaszezon is

Add a comment
 
Születésnapra
2009 május 17., vasárnap 15:25
Az idén Anyák napjára mégsem epertorta készült, de egy születésnapra sikerült vele nagy meglepetést szereznem.

Add a comment
 
Baráti borozgatáshoz
2009 május 17., vasárnap 15:12
Egyik borozós-beszélgetős vendégségbe vittem, kb. 15 perc alatt fogyott el ez a póréhagymatorta.

Nekem a töltelékben kicsit sok volt a szalonna+füstölt kolbász duó, de ha az ember azt szeretné, hogy az alkohol minél később szálljon a fejébe, akkor viszont tökéletes megoldás.

Add a comment
 
Az újdonság varázsa
2009 május 17., vasárnap 14:55
Áprilisban beruháztam néhány sütis könyvre, a meggyes linzer (flancosabban crostada di visciole) az egyik új könyvből (egész pontosan kártyalapról) van, a nagy sikerre való tekintettel ismétlése következik . Ugyan a kártyán leírják a linzertésztát (másképp, mint ahogy én csinálom), de "sajnos" nekem a saját linzertésztám annyira bejött, hogy azon nem vagyok hajlandó változtatni

Add a comment
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Lap 4/17