2009 július 23., csütörtök 21:52 |
Somlói galuskát szigorúan hosszas könyörgések után, csak és kizárólag évente egyszer (kétszer) vagyok hajlandó elkészíteni.
Mert persze lehet sütni egy piskótát, leönteni csokiöntettel, rátenni a tejszínhabot és tálalni, de én nem így szoktam. Az én somlóim elkészítése bizony órákig tart és nagyon gyorsan elfogy. De megéri elkészíteni.
Add a comment
|
2009 július 23., csütörtök 21:33 |
Kicsit elhanyagoltam mostanában a blogot, de a konyhámat szerencsére nem. Ezért most megpróbálom publikálni az elmúlt hónapokban összegyűjtött recepteket
Kezdem a bodzával. Ugyan a szezonja már lefutott, de jövőre is lesz május, és reméljük bodzaszezon is
Add a comment
|
2009 május 17., vasárnap 15:25 |
Az idén Anyák napjára mégsem epertorta készült, de egy születésnapra sikerült vele nagy meglepetést szereznem.
Add a comment
|
2009 május 17., vasárnap 15:12 |
Egyik borozós-beszélgetős vendégségbe vittem, kb. 15 perc alatt fogyott el ez a póréhagymatorta.
Nekem a töltelékben kicsit sok volt a szalonna+füstölt kolbász duó, de ha az ember azt szeretné, hogy az alkohol minél később szálljon a fejébe, akkor viszont tökéletes megoldás.
Add a comment
|
2009 május 17., vasárnap 14:55 |
Áprilisban beruháztam néhány sütis könyvre, a meggyes linzer (flancosabban crostada di visciole) az egyik új könyvből (egész pontosan kártyalapról) van, a nagy sikerre való tekintettel ismétlése következik . Ugyan a kártyán leírják a linzertésztát (másképp, mint ahogy én csinálom), de "sajnos" nekem a saját linzertésztám annyira bejött, hogy azon nem vagyok hajlandó változtatni
Add a comment
|
|
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>
|
Lap 4/17 |